ANNOUNCEMENT! Due to the MCO 3.0, please expect a delay in delivery. We will resume the delivery as soon as we can once the MCO has been lifted.

About Us

Helo! Selamat datang ke kedai kami [MOFF COLLECTION]. Terima kasih kerana sudi meluangkan masa anda di kedai kami. Jika anda sedang mencari pakaian wanita terkini serta trendy, di sinilah tempatnya. [MOFF COLLECTION] adalah sebuah kedai setempat untuk semua jenis perkara fesyen! 

Page of Moff collection
Moff Collection is one of the Top In SITIAWAN Muslim Fashion Brand.
Our RETAIL location :
MOFF COLLECTION
No 19&20 Jalan Lumut Taman Medan Sejahtera 32000 Sitiawan Perak
(Belakang Pasaraya Econsave)
05-6980796
Our History
Ditubuhkan pada tahun 2009, [MOFF COLLECTION] mempunyai lebih daripada 5 tahun pengalaman di dalam memilih serta membekalkan fesyen pakaian wanita terbaik pada masa kini. [MOFF COLLECTION] yang ditubuhkan oleh pengasasnya Ms MASNIZA mempercayai bahawa sudah tiba masanya untuk membawa fesyen antarabangsa ke serata Malaysia. Setelah sekian lama, [MOFF COLLECTION] telah berkembang menjadi salah satu butik dalam talian yang digemari di Malaysia. 


Pada awal tahun pertubuhan, kami bermula dengan hanya membuka kedai di dalam talian iaitu di Facebook dengan hanya 30 jenis pakaian. Dengan menawarkan fesyen pakaian yang berkualiti tinggi di pasaran Malaysia, kami mula berkembang dengan jayanya dari masa ke semasa. 

Menyedari akan potensi yang bakal dicapai, pada tahun 2010, kami memulakan langkah yang besar dengan memulakan perniagaan kami secara dalam talian bertujuan untuk membawa pengalaman yang lebih baik kepada para pelanggan kami. Oleh itu, [MOFF COLLECTION]. telah ditubuhkan! Pada masa yang sama, kami turut memperkenalkan produk reka bentuk khas kami tersendiri di mana setiap daripada reka bentuk, semangat serta kreativiti kami telah dicurahkan ke dalamnya. 

Hari ini, [MOFF COLLECTION] menawarkan lebih daripada 500 jenis pakaian, kasut berserta aksesori di mana lebih banyak produk baru yang diperkenalkan pada setiap minggu.